קארי בטטה ומרק אורז בר
קארי בטטה & מרק אורז בר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-307 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, בצל, חלב על בסיס צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריא & טעים: קארי בטטה ומרק אורז חום, מהמזווה: דלעת בקארי ומרק אורז בר, ו אורז בר-סלט בטטה עם אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים בטטה עד מבושל לחלוטין, כ 45 דקות עד 1 שעה. אפשר להתקרר לחלוטין ואז לקלף את העור ולהשליך.
להעביר תפוח אדמה לבלנדר. בסיר בינוני, לשלב בצל, שום, מרק, קארי וגראם מסאלה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד בצל הם שקופים, על 5 עד 7 דקות.
מעבירים לבלנדר, מוסיפים חלב לא חלבי ומערבבים עד חלקה וקרם. לחזור לסיר ולחמם ביסודיות. התאם תבלינים, הוספת 1/4 כפית יותר של קארי או garam masala אם תרצה. אם המרק הופך סמיך מדי, רזה עם קצת חלב או מים שאינם חלביים. מצקת לתוך קערה וכפית אורז בר חם למרכז.
מפזרים קינמון טחון לקישוט ומגישים.הערה: מתכון זה הופך להיות טעים יותר לאורך זמן. במידת האפשר, לעשות יום מראש לחמם בעדינות.מידע תזונתי
16gdietary Fiber2gSugars1gProtein6g