קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

קארי דגים עם תמרינדי

קארי דגים עם תמרינדי
המתכון דגים קארי עם תמרינד יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו צ'ילי, עלי קארי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: קארי דגים תמרינדי, עגבניות & קארי דגים תמרינדי, ו מרק דגים חמוץ עם תמרינדי.

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, להביא את המים לרתיחה עם 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את פילה הדקר וציד על אש נמוכה במשך 6 דקות, עד מבושל חלקית. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדג לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
יוצקים 4 כוסות של הנוזל הלא חוקי לתוך קערה בינונית; להשליך את השאר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמור לתוך קערה ולהוסיף את תמרינד; להשתמש מרסק תפוחי אדמה כדי לשבור את התמרינד ככל שאתה יכול. מסננים את מיץ תמרינדי לתוך קערה קטנה, לחיצה על המוצקים; להשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
תמרינדי.תמרינדי.
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
במחבת קטנה, לשלב את צ ' ילי אדום ספוג, שום, אבקת קארי, זרעי כוסברה, זרעי כמון ובלאקן וטוסט על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
BelacanBelacan
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את התבלינים למטחנת תבלינים ולתת מגניב. טוחנים את התבלינים למשחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
7
מחק את המחבת העמוקה והוסף את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את זרעי החרדל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהם מתחילים פופ, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
9
מוסיפים את משחת התבלינים ומבשלים, ערבוב, עד שהצבע מעמיק מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
10
מוסיפים את הבצל, קארי עלים lemongrass ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
אליקסיר גאליקסיר ג
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את מיץ התמרינדי למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את חלב הקוקוס, במיה, חצילים, עגבניות, צ ' ילי תאילנדי, סוכר ואת שאר 2 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי ולהביא לרתיחה. מתבלים במלח ומבשלים את הקארי על אש נמוכה עד שהירקות רכים והנוזל מעובה מעט, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
במיהבמיה
(צינור גדול)(צינור גדול)
13
חותכים את הדגים לחתיכות 2 אינץ ' ו לקנן אותם ברוטב. מבשלים על חום גבוה בינוני עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

1(חוֹרֶף)בלאקן, מרוסקבלאקן, מרוסק3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק14.5 אונקיה יכול חלב קוקוס לא ממותק14.5 אונקיה יכול חלב קוקוס לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'12עלי קארי טרייםעלי קארי טריים2(חוֹרֶף)אבקת קארי קלהאבקת קארי קלה4שיני שום, פרוסות עבותשיני שום, פרוסות עבות1קילוגרםכל פילה דקר נטול עור)כל פילה דקר נטול עור)1חציל יפני, לחתוך לחתיכות 1 אינץחציל יפני, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1מעקבעשב לימון טרי, 6 אינץ ' תחתון בלבד, מרוסקעשב לימון טרי, 6 אינץ ' תחתון בלבד, מרוסק1(יכול להיות או להרחיק)לתיבול בשרלתיבול בשר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)במיה, stem end trimmedבמיה, stem end trimmed1גדולבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק4smallsצ'ילי מיובש אדום קטן, ספוג במים חמים במשך 10 דקות מנוקזצ'ילי מיובש אדום קטן, ספוג במים חמים במשך 10 דקות מנוקז6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)tamarind לחוץ, לחתוך לחתיכות גדולותtamarind לחוץ, לחתוך לחתיכות גדולות23 צ'ילי תאילנדי, חצוי וזרע3 צ'ילי תאילנדי, חצוי וזרע2עגבניות, כל חתך לתוך 6 פלחיעגבניות, כל חתך לתוך 6 פלחי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.