קארי טלה חריף היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 419 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אורז חום, שיני שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81% , וזה נהדר. מתכונים דומים: קציצות טלה בקארי חריף , טלה קופטה קארי - קציצות ברוטב קארי חריף , וצלעותטלה עם רוטב קרם קארי או מדף טלה .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים את הטלה; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך 8 שעות או לילה.
הודי עובד ממש טוב עם ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוזה נוצץ. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את המנות הללו מצונן ובעל מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.