קארי עוף בגריל עם רוטב בוטנים
קארי עוף בגריל עם רוטב טבילת בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא סוכר חום, חלב קוקוס, אבקת כורכום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו נאגטס עוף מטוגן בקוקוס עם רוטב טבילת מנגו, עוף מטוגן ברוטב בוטנים, ו עוף סאטה עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל בתנור או מחבת עם ספריי בישול לחום בינוני-גבוה. מתבלים את שני צדי העוף במלח ופלפל שחור ומניחים בצד. בקערה קטנה, לשלב מיץ ליים, אבקת קארי, כורכום, כמון ושמן זית, לפי הצורך כדי לשחרר תערובת.
מערבבים היטב עם תערובת כפית ומברשת בכל רחבי שני הצדדים של עוף.
מניחים עוף על מחבת חמה ומבשלים 3 עד 5 דקות לכל צד, או עד מבושל דרך.
הסר מן החום ואת המקום על הצלחת.
לרוטב הטבילה: בעוד העוף מתבשל, בסיר קטן, לשלב חלב קוקוס, חמאת בוטנים, מיץ ליים, וסוכר. הגדר מחבת מעל חום בינוני ולהביא לרתיחה, כ 5 דקות.
מגישים 4 של חצאי חזה עוף עם כל רוטב הבוטנים. להזמין עוף שנותר פסטילה, אם תרצה.