קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

קארי עוף ג'מייקני

קארי עוף ג'מייקני
המתכון עוף ג'מייקני קארי מוכן בסביבות 2 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל צ'ילי מצנפת ויסקי, מלח גס ופלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו קארי עוף ג'מייקני, קארי עוף ג'מייקני, ו עוף קארי ג'מייקני אותנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אבקת קארי ג'מייקני:.טוסט הכמון, חרדל, חילבה, אניס, פלפל שחור, זרעי כוסברה ו allspice במחבת יבשה קטנה על חום גבוה עד התבלינים שחררו ניחוחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מחום וקריר.לטחון ב spice grinder (או בלנדר כף יד) ולאחר מכן לשלב עם כורכום. עושה על כוס.עוף קארי ג'מייקני:.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
3
מחממים את השמן על חום גבוה בתנור הולנדי או בסיר גדול ורחב.לתבל את העוף וחום בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
הסר מ סיר ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג 'ר ופלפל צ' ילי ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את אבקת הקארי וקורנית קצוצה ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיף את המיץ של סיד.להחזיר את העוף לסיר ולכסות עם המניה וחלב קוקוס. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים את העוף עם הסיר מכוסה חלקית עד העוף מתחיל ליפול מהעצם, על 1 שעות. דלג לעתים כדי להסיר שומן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
לשרת.

מרכיבים

1(חוֹרֶף)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרע אניסזרע אניס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח גס ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כמוןזרעי כמון4(חוֹרֶף)אבקת קארי ג'מייקני (או לפי הטעם)אבקת קארי ג'מייקני (או לפי הטעם)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי חילבהזרעי חילבה2(חוֹרֶף)טימין, טרי, קצוץטימין, טרי, קצוץ4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר, טחוןג'ינג'ר, טחון1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לתיבול בשרלתיבול בשר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, פרוס דקבצל, פרוס דק11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל צ'ילי מצנפת סקוטש, טחון (או לפי הטעם)פלפל צ'ילי מצנפת סקוטש, טחון (או לפי הטעם)4רגלי עוף ללא עור, מפוצלותרגלי עוף ללא עור, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת כורכוםאבקת כורכום3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.