המתכון עוף יאם יאם קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 2 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 333 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן זית, חומוס, כמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו עוף אנדרה קארי-kodi kura עם רוטב (קארי עוף פשוט ), [סקירה-מוצר] ספידי מלזי עוף קארי (ft. A1 בשר מיידי קארי רוטב), ו קערות עוף קארי הודיות עם רוטב יוגורט קארי (מתכונים דומים).
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הוסף עוף למחבת, ו saute ' til מתחיל חום (מערבבים לעתים קרובות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים בצל, וממשיכים לבשל til בצל רך ועוף הוא בראונינג (עדיין ערבוב).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
5
להוסיף זנגביל ושום, לבשל 1 דקה ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מוסיפים תערובת אבקת קארי, מערבבים כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
7
מוסיפים מרק, עגבניות, חלב קוקוס ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה.להפחית חום ומבשלים במשך שעה, ערבוב מדי פעם. לאחר שעה, להתחיל מים עבור אורז, ולהוסיף חומוס ואפונה ירוקה כדי קארי תערובת. כאשר האורז נגמר, להסיר קארי מחום ולהוסיף לימון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אפונה ירוקה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בצל לבן, חתוך לקוביות
קליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.