קאריבו-אגסים עלומים וגלידה
קאריבו-אגסים עלומים וגלידה דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . יש קינוח זה 240 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אניס כוכב, רום, חלב, וגרגרי ערער. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגסים עלומים עם קרם הל, אגסים עלומים עם קרם שקדים, ו אגסים עלומים עם קרם כתום.
הוראות
מערבבים יין, גרגרי ערער, אניס, 2 מקלות קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט בסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות; להסיר מהחום.
בואו לעמוד במשך 30 דקות. מסננים תערובת על קערה, הזמנת נוזל; להשליך מוצקים. מערבבים ב 1/3 כוס רום לבן.
מערבבים רום וסוכר 1/4 כוס בסיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מניחים אגסים במחבת; לבשל 1 שעה או עד אגסים רכים, מפנה מדי פעם.
הסר אגסים; מגניב. מביאים את נוזל הבישול לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת ל-1/4 כוס.
מערבבים חלב, קצפת, ונותר 2 מקלות קינמון בסיר כבד; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; להשליך מקלות קינמון.
שלב 1/4 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת למחבת; לבשל על אש נמוכה עד התערובת מגיעה 160, ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה מלאה קרח; מגניב לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן. בזהירות לנקז נוזל מתוך דלי; לארוז מחדש דלי עם קרח ומלח. כיסוי עם מגבות מטבח; להבשיל לפחות 1 שעה.
חותכים אגסים לחצי לאורכו. חותכים כל חצי אגס, לאורך, חיתוך אבל לא דרך קצה גזע. מאוורר חצי אגס אחד על כל אחד 8 צלחות קטנות, חצאי אגס טפטוף שווה עם סירופ מופחת.
מפזרים על 1 כפית פיסטוקים על כל מנה.