קבב קפטה סלמון
קבב סלמון קפטה נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך שיפודי במבוק, בשר זנב, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קבב קפטן וקוקיני, קבב סלמון מתובל, ו קבב סלמון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-נמוך.
קוצצים את בשר הסלמון באמצעות סכין או מעבד מזון, נזהרים לא לרסק את הבשר.
מערבבים את בשר הסלמון עם כוסברה, זנגביל, עשב לימון, שום ומלח. ליצור קציצות קטנות ישירות על שיפודים באמצעות הידיים. ודא הקציצות מחוברות בחוזקה לשיפוד לפני לשים אותם על הגריל.
צחצח את הגריל בשמן זית. גריל שיפודים עד סלמון הוא רק מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר את הקבב מן הגריל ומגישים מיד עם יוגורט רגיל או מטבל יוגורט מועדף.