קבובי טלה עם פילאף בורגול
קבב טלה עם פילאף בורגול דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 902 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, מרק בקר, פסטה ספירלית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון 63%, המנה הזו די טובה. נסו פילאף בורגול טורקי עם טלה וחומוס, רגל טלה ממולאת בפילאף בורגול ופרג (ג'מיסטו ארני מי פילאפי), ו פילאף בורגול עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-מרקימקלי בורגול פילאבי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השום, החומץ, הנענע והשמן; מוסיפים כבש. אטמו את השקית והפכו למעיל; מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
עבור פילאף, במחבת גדולה, ממיסים חמאה.
מוסיפים בצל ופסטה; מטגנים עד שהפסטה משחימה קלות.
מוסיפים בורגול ומערבבים לציפוי. מערבבים מרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהם רכים.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות. מוך עם מזלג.
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו על שישה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים.
צולים קבבונים, מכוסים, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, והופך לעתים קרובות.