קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קבובי טלה עם פילאף בורגול

קבובי טלה עם פילאף בורגול
קבב טלה עם פילאף בורגול דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 902 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, מרק בקר, פסטה ספירלית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון 63%, המנה הזו די טובה. נסו פילאף בורגול טורקי עם טלה וחומוס, רגל טלה ממולאת בפילאף בורגול ופרג (ג'מיסטו ארני מי פילאפי), ו פילאף בורגול עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-מרקימקלי בורגול פילאבי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את השום, החומץ, הנענע והשמן; מוסיפים כבש. אטמו את השקית והפכו למעיל; מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
עבור פילאף, במחבת גדולה, ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל ופסטה; מטגנים עד שהפסטה משחימה קלות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים בורגול ומערבבים לציפוי. מערבבים מרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות. מוך עם מזלג.
6
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו על שישה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
7
צולים קבבונים, מכוסים, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, והופך לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים עם פילאף.