ניתן להכין את המתכון לתבשיל שעועית צמחי תוך כשעה ו-15 דקות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 219 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . זה מושלם לסתיו . גשו לסופר וקנו רוטב פיקנטה, שעועית כליות, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל טאקו של שעועית שחורה וקינואה ירקות , תבשיל צ'יפוטלה שעועית שחורה צלויה אנצ'ילדה וצ'יפוטלה ותבשיל צ'יפוטלה שחור צלוי אנצ'ילדה צמחונית + וידאו .
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול מטגנים את הגזר, הסלרי, הבצל, הפלפל הירוק בשמן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 4 טיפות רוטב פלפל חריף
צבעי מאכל כתום וירוק
1 כפית בצל צהוב מגורר
12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
1 קרס חזיר מעושן (בערך 1-1/2 פאונד)
2
מוסיפים את השום. אבקת צ'ילי וכמון; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את שאר החומרים; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
שרימפס, מבושלים וטחונים
כמון
3
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהירקות מתעבים והירקות רכים.