קובאנו
Cubano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 742 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת gruyère, מלח כשר, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו Cubano, Cubano, ו הסנדוויץ ' קובאנו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לרפא את החזיר, לשלב 2 כפות של מלח עם סוכר וחרדל הקרקע. לשפשף את התערובת על כל הבשר, לכסות, ולהגדיר אותו במקרר כדי לרפא במשך 6 שעות.
מניחים מתלה בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 163°.
כדי לצלות את החזיר, לשטוף אותו מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר את התיבול. להתייבש עם מגבות נייר.
שלב את חרדל דיז ' ון, מייס, פלפל שחור, פפריקה, ואת הנותרים 1 כף מלח. לשפשף את התערובת על כל הבשר. הגדר את החזיר במחבת צלייה, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 79°, כ 45 דקות. אפשר לבשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
כדי להפוך את הסנדוויצ ' ים, לחמם מכבש כריך או מחבת עד בינוני גבוה. תחלק את הלחם לאורכו ותפתח אותו.
מורחים את החרדל בצד 1 של כל גליל ושכבה על חזיר צלוי, בשר חזיר, גבינה, חמוצים.
מורחים את החמאה על כל החלק החיצוני של הכריכים ומחבת עד שהגבינה נמסה והבשרים מחוממים דרך, 3 עד 4 דקות. (לחלופין, לעטוף את הכריך בנייר כסף וטוסט בתנור 177° במשך 5 עד 7 דקות.) חותכים כל אחד לשניים באלכסון ומגישים.
Reprinted with permission from The Latin Road Home by Jose Garces, © 2012 Lake Isle Press