קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

קובאנו

קובאנו
Cubano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 742 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת gruyère, מלח כשר, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו Cubano, Cubano, ו הסנדוויץ ' קובאנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לרפא את החזיר, לשלב 2 כפות של מלח עם סוכר וחרדל הקרקע. לשפשף את התערובת על כל הבשר, לכסות, ולהגדיר אותו במקרר כדי לרפא במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים מתלה בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כדי לצלות את החזיר, לשטוף אותו מתחת למים זורמים קרים כדי להסיר את התיבול. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
שלב את חרדל דיז ' ון, מייס, פלפל שחור, פפריקה, ואת הנותרים 1 כף מלח. לשפשף את התערובת על כל הבשר. הגדר את החזיר במחבת צלייה, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 79°, כ 45 דקות. אפשר לבשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מייס קרקעמייס קרקע
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
כדי להפוך את הסנדוויצ ' ים, לחמם מכבש כריך או מחבת עד בינוני גבוה. תחלק את הלחם לאורכו ותפתח אותו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מורחים את החרדל בצד 1 של כל גליל ושכבה על חזיר צלוי, בשר חזיר, גבינה, חמוצים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מורחים את החמאה על כל החלק החיצוני של הכריכים ומחבת עד שהגבינה נמסה והבשרים מחוממים דרך, 3 עד 4 דקות. (לחלופין, לעטוף את הכריך בנייר כסף וטוסט בתנור 177° במשך 5 עד 7 דקות.) חותכים כל אחד לשניים באלכסון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Reprinted with permission from The Latin Road Home by Jose Garces, © 2012 Lake Isle Press