קובה עוף
Kobete Chicken עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-10 מנות. תמורת 77 סנט למנה, מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-17 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. אם יש לכם קמח, חמאה, עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71%. הציון הזה מוצק. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, I Ain't Chicken Chicken: חזה עוף צלוי קריספי עם תפוז והל, ו-I Ain't עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל.
הוראות
מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח ו-1 כוס מים.
מערבבים יחד. הבצק צריך להיות רך כמו תנוך אוזניים. מחלקים את הבצק לשני חלקים, מכסים במגבת רטובה ומניחים בצד.
מוסיפים 1 כפית מלח ובצל שלם מקולף. מביאים מים לרתיחה ומרתיחים עוף שלם במים עד שהוא רך.
מוציאים את העוף מהסיר, מסירים עצמות וחותכים את בשר העוף לחתיכות קטנות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים 2 כפות חמאה/מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים אורז, מגבירים את האש ומבשלים אורז, תוך ערבוב, כ-2 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו-6 כוסות מים. מכסים את הסיר. מביאים מים לרתיחה, ואז מסירים את המכסה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כ-10 דקות, עד שהאורז סופג את כל המים.
מרדדים 2 חתיכות בצק שמורות לשני עיגולים/עיגולים נפרדים כדי להתאים לתבנית פאי בגודל 10 אינץ'.
הניחו סיבוב אחד של בצק בתבנית הפאי המשומנת קלות. כף פנימה את תערובת האורז ומתבלים בפלפל שחור גרוס טרי.
מורחים את חלקי העוף על האורז ומכסים בסיבוב הבצק השני. צובטים את הצדדים סגורים, קוטמים את כל עודפי הבצק.
מברישים את החלק העליון בביצה ואופים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות. קובה מוכן כשהחלק העליון בצבע חום צהבהב יפה.