קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

קולארד דרומי עם כופתאות קמח תירס

קולארד דרומי עם כופתאות קמח תירס
קולארד דרומי עם כופתאות קמח תירס יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. זה מנות ראשונות יש 443 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 17 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, פלפל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו קולארד דרומי עם כופתאות קמח תירס, ספגטי בסגנון דרום עם קולארד ובייקון, ו כרוב ממולא טלה מ ' השולחן הדרומי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקולרדים: בסיר גדול שלבו את כנפי ההודו, המרק, הרוטב החם (הוסיפו עוד אם תרצו) ותיבול הבית; מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
כרוב ירוקכרוב ירוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הקולארד ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים, כ -20 דקות נוספות. מערבבים פנימה את החמאה. בעזרת כף מחוררת או מלקחיים מסירים את כנפי ההודו וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
כרוב ירוקכרוב ירוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
3
מעבירים את הקולרדים לקערות הגשה בודדות, מכסים אותם בנייר כסף ושומרים על חום. שמרו 1/2 כוס מהנוזל לכופתאות ושמרו את שארית נוזל הבישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
1
שלב בקערה את קמח התירס, הקמח, הבצל, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את 1/2 כוס נוזל הקולארד השמור לחומרים היבשים עד לאיחוד פשוט ליצירת בלילה עבה. הביאו את מרק הקולארד לרתיחה ושחררו לתוכו את בלילת הכופתאות, 1 כפית בכל פעם. מבשלים עד לבישול, 20 עד 25 דקות. (ראה הערה של קוק)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח תירסקמח תירס
בצלבצל
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מעבירים את הכופתאות לקערות הקולארד. כף מעט מהמרק מעל הקולארד והכופתאות והגיש חם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את המלח, הפלפל והשום יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות קרתהאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -60 דולר לבקבוק.
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, עשב לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב בגימור ארוך.