קוניאק-כריכי בשר בקר עם קרם חזרת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פילה בקר, עירית, חזרת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו יין אדום-מרינדה, בשר צלוי טנדרלוין עם עשבי תיבול-חזרת שמנת, כריכי בשר צרוב עם חרדל-חזרת, ו כריכי בשר צרוב עם חרדל-רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרם, לשלב הראשון 4 מרכיבים. כיסוי וצינה.
כדי להכין פילה, לאבטח פילה במרווחים של 1 אינץ ' עם חוט.
שלב tenderloin, שאלוט, ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך שום) בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם. Shake כדי מעיל tenderloin באופן שווה עם תערובת קוניאק. להשרות במקרר לפחות 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר tenderloin מן התיק; להשליך מרינדה.
מפזרים טנדרלוין באופן שווה עם מלח.
מניחים tenderloin במחבת קלייה רדודה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד מידה בינונית-נדירה או רצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
חותכים tenderloin לרוחב לפרוסות דקות.
מורחים 1 1/2 כפיות קרם על החצי התחתון של כל גליל; העליון כל גליל עם כ 1 אונקיה בשר וחצי העליון של גליל.