קונכיות אפויות
פגזים אפויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פסטה פגז, גבינת מוצרלה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 84% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קונכיות אפויות, קונכיות אפויות, ו קונכיות ממולאות אפויות.
הוראות
הסר ושמור 1 כוס מי בישול רק לפני ניקוז.
בינתיים, לחמם סיר בגודל בינוני או מחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני עם שמן זית כתית במיוחד.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ואת הטחון במשך 3 עד 4 דקות. מערבבים את התרד, מושך אותו לגזרים כפי שאתה מוסיף אותו, ומתבלים עם אגוז מוסקט מגורר טרי ומלח, ופלפל, לפי הטעם. כאשר תערובת התרד הוא התחמם, להעביר אותו למנה קטנה ושמורה. להחזיר את הסיר לחום, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס. מערבבים את העגבניות לשבור אותם עם כף. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים כדי לעבות את הרוטב, כ -7 עד 8 דקות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר החם. כדי פסטה, להוסיף את התרד, מי בישול פסטה שמורות, גבינת ריקוטה, וחצי של Parmigiano-רג ' יאנו. התאם את המלח והפלפל, כדי לטעום, ולהעביר אותו לתבנית אפייה. למעלה תערובת הפסטה עם רוטב עגבניות, מוצרלה, ופרמג ' יאנו שנותר.
אופים עד הגבינות נמסות תוסס, 6 עד 8 דקות.
הסר את הפגזים מהתנור ומגיש.