קונכיות ממולאות ארבע גבינות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קונכיות ממולאות ארבע גבינות. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -27 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 359 קלוריות . אם יש לכם רוטב ספגטי ללא בשר, עירית, גבינת קוטג' וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קונכיות ממולאות בגבינה , שלוש קונכיות ממולאות בגבינה ושלוש קונכיות ממולאות בגבינה .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים מערבבים בקערה קטנה 1/4 כוס גבינת מוצרלה, גבינת אסיאגו, גבינת ריקוטה, גבינת קוטג', עירית ו-1/2 כוס תרד (שמרו את התרד הנותר לשימוש אחר).
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי לתוך 1-1/2-Qt רדוד. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מסננים פסטה; חומר עם תערובת גבינה. מסדרים בכלי מוכן. מעל רוטב הספגטי הנותר ומוצרלה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מתחממים.