קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

קונכיות פסטה עם תירס ובייקון

קונכיות פסטה עם תירס ובייקון
קונכיות פסטה עם תירס ובייקון הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם גרעינים תירס, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיץ תירס ופסטה בייקון, בייקון ופסטה תירס מתוק, ו פסטה עם בייקון, תירס ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6 עד 8 ליטר על חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף פגזים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה, 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מספיק חמאה למחבת שווה בערך 3 כפות שומן; כאשר נמס, להוסיף שאלוט ומערבבים עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תירס, יין ושמנת; מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מסננים פגזים וחוזרים למחבת. מערבבים בתערובת תירס, בייקון, טרגון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים לתוך קערה רחבה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
חיתוך גרעינים: אוזן תירס ממוצעת שוקלת מ 10 עד 14 אונקיות ונותן בערך 1 כוס גרעינים. כדי להסיר אותם, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך ולהשליך את קצה הגבעול של כל אוזן עד תחילת הגרעינים. משוך את ולהשליך את הקליפות ואת המשי; לשטוף את האוזניים. מחזיק כל אוזן זקופה, לגזוז את הגרעינים קרוב קלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד