קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

קונכיות פסטה עם תירס ובייקון

קונכיות פסטה עם תירס ובייקון
קונכיות פסטה עם תירס ובייקון הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם גרעינים תירס, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיץ תירס ופסטה בייקון, בייקון ופסטה תירס מתוק, ו פסטה עם בייקון, תירס ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6 עד 8 ליטר על חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף פגזים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה, 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים מספיק חמאה למחבת שווה בערך 3 כפות שומן; כאשר נמס, להוסיף שאלוט ומערבבים עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תירס, יין ושמנת; מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מסננים פגזים וחוזרים למחבת. מערבבים בתערובת תירס, בייקון, טרגון.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים לתוך קערה רחבה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
חיתוך גרעינים: אוזן תירס ממוצעת שוקלת מ 10 עד 14 אונקיות ונותן בערך 1 כוס גרעינים. כדי להסיר אותם, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך ולהשליך את קצה הגבעול של כל אוזן עד תחילת הגרעינים. משוך את ולהשליך את הקליפות ואת המשי; לשטוף את האוזניים. מחזיק כל אוזן זקופה, לגזוז את הגרעינים קרוב קלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים