קונכיות פסטה עם תירס ובייקון
קונכיות פסטה עם תירס ובייקון הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם גרעינים תירס, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיץ תירס ופסטה בייקון, בייקון ופסטה תירס מתוק, ו פסטה עם בייקון, תירס ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6 עד 8 ליטר על חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף פגזים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה, 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים מספיק חמאה למחבת שווה בערך 3 כפות שומן; כאשר נמס, להוסיף שאלוט ומערבבים עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תירס, יין ושמנת; מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מסננים פגזים וחוזרים למחבת. מערבבים בתערובת תירס, בייקון, טרגון.
חיתוך גרעינים: אוזן תירס ממוצעת שוקלת מ 10 עד 14 אונקיות ונותן בערך 1 כוס גרעינים. כדי להסיר אותם, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך ולהשליך את קצה הגבעול של כל אוזן עד תחילת הגרעינים. משוך את ולהשליך את הקליפות ואת המשי; לשטוף את האוזניים. מחזיק כל אוזן זקופה, לגזוז את הגרעינים קרוב קלח.