ייתכן שקונסומה סלסטין היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 200 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, גבעול סלרי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק אורז, מרק סלק, ו אפונה Consommé עם מנטה.
הוראות
1
עבור המניה: באמצעות סכין קצבים או מספריים מטבח, לשבור את הפגר לכמה חתיכות קטנות יותר, כך שהם יתאימו בשכבה אפילו בתחתית סיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
1 קילו שוקי עוף
קליבר
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את חתיכות הפגר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים קלות בכל רחבי, על 8 דקות.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להביא לרתיחה (לא לתת את המניה לבוא לרתיחה).להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח של המניה באמצעות כף גדולה. קוק, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על המניה בבית מבשלים, עד הטעמים פיתחו, על 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של פגר. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר 2 ליטר ויוצקים את המניה דרך מסננת (אתה צריך בערך 6 כוסות). זרוק את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מניחים את הקמח, חלב, ביצה, ומלח בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את עשבי תיבול ואת הדופק לשלב. שמור את התערובת בבלנדר עם המכסה על ומקרר לפחות 30 דקות או לילה. (אם הבלילה מפרידה, למזג אותו שוב במשך כמה שניות רק לפני בישול הקרפים.) For the consomme: Using your hands, mix the chicken, egggreat, onion, carrot, and celery in a large bowl until combined. מקררים עד לתערובת קר מאוד, לפחות 30 דקות. בינתיים, לקשור את הפטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה יחד עם חתיכת חוט הקצב; להפריש.מערבבים את מיץ הלימון ומודדים מלח לתוך תערובת ביצה לבן עוף ומעבירים אותו לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים 6 כוסות של מלאי צונן ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
4
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ומערבבים מדי פעם עד למסה רכה ואפור ("הרפסודה") ועולים אל פני השטח, כ -25 דקות. הנוזל יהיה מבעבע קצף לאורך הקצוות של המחבת. מיד להפסיק לערבב את התערובת.להפחית את החום לנמוך, כך שהנוזל הוא בקושי מבעבע ורק בועות קטנות מופיעות סביב הצדדים של הרפסודה. באמצעות כפית, ליצור חור 2-3 אינץ ' במרכז הרפסודה ולתחוב צרור עשב לתוכו. שמור את התערובת בבית רתיחה נמוכה, צולה את הרפסודה על כל 10 דקות עם נוזל מפתיחה המרכז, להיזהר לא להפריע את הרפסודה, עד הנוזל הוא ברור לחלוטין ואת הטעמים פיתחו, כ 30 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולשמור על הרפסודה שלמה. בינתיים, לבשל את crêpes.To לבשל את הקרפים:להמיס 1 חתיכת החמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' או 8 אינץ קרפ פאן על חום בינוני עד קצף. לסובב את החמאה סביב כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים 1/4 כוס הבלילה ומיד לסובב ולהטות את המחבת כדי ליצור שכבה דקה, אפילו. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט. הקרפ הבא יהיה טוב יותר.) להחזיר את המחבת לחום ומבשלים עד הקרפ מוגדר סביב הקצוות ויבש במרכז אבל לא השחמה, על 1 עד 2 דקות. לשחרר את הקצוות של קרפ עם מרית גומי. הטה את המחבת, הזזה מחצית הקרפ מעל המחבת ועל המרית. הפוך הן את המרית והן את קרפ על כך שהקרפ נוחת בחזרה במחבת ומבשלים עד שהצד השני מוגדר אבל לא השחמה, כ -20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
העברה לצלחת גדולה. חזור עם החמאה והחמאה שנותרו, לערום את הקרפים המוגמרים על גבי אחד את השני עד שיש לך 6 קרפים בסך הכל. כיסוי עם ניילון נצמד ולהגדיר aside.To לסיים ולהרכיב את consommé: קו מסננת בסדר רשת עם מסנן קפה נייר סטנדרטי ולהגדיר אותו מעל קערה גדולה חסינת חום.הימנעות חתיכות של הרפסודה, בזהירות מצקת את הנוזל (קונסומה) לתוך מסננת מרופדת ולעצור כאשר אתה מקבל ליד החלק התחתון של המחבת. ודא כי החלק התחתון של המסננת לא בא במגע עם consommé בקערה, או מוצקים וגריז לכודים במסנן יהיה ענן consomme. זרוק את הרפסודה. בעדינות כתם את פני השטח של consommé עם פיסת נייר קלף נקי או מסנן קפה כדי להסיר כל גריז צף על פני השטח. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.ממש לפני ההגשה, לחתוך 2 של קרפים לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (שמור את הקרפים הנותרים לשימוש נוסף). מחלקים את רצועות קרפ בין 6 ל 8 כוסות מרק. למעלה עם קונסומה ומגישים מיד.