קונפי אווז, נקניקיות ועוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קונפי אווז, נקניקיות, ועוד. מנה אחת מכילה 12 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לפני ההגשה, מניחים את השד אווז ושומן חזיר בחזרה במקפיא, מניחים את שיני השום בסיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אווז מנדרין, אווז צלוי סיני, ו אווז צלוי לחג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את בשר האווז, שומן חזיר בחזרה וכבד במקפיא במשך 15 דקות.לטגן את הבצל בשומן אווז עד חום זהוב, ולתת מגניב.
מערבבים את כל הבשר עם הבצל, מלח, מלח ריפוי, garam masala, קמח פורצ ' יני ותימין. לטחון את התערובת דרך למות קטן.
העברה לקערה של מערבל חשמלי להתאים עם מצורף ההנעה, להוסיף את היין האדום, שוט על מהירות בינונית במשך 1 דקה. דברים forcemeat לתוך התרמילים ולסובב לתוך 4 קישורים.מכסים בנייר קלף, ומקררים במשך 24 עד 72 שעות, הופכים את הנקניקיות כל 12 שעות.לדקור את הנקניקיות במזלג, ולבשל באמבט מים 171 F במשך 10 דקות.לפני ההגשה, לסיים את הנקניקיות במחבת מעל חום בינוני עד חום מכל הצדדים.