קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed
קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 198 גרם של שומן, וסך הכל 2051 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן חמניות, שומן אווז, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ברווז קונפי עם כרישה תפוחי אדמה, פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום, ו עוגות קונפי תפוחי אדמה וחזיר עם כרוב נאפה נבול וcress.
הוראות
מערבבים את הגרגרים, מפרץ, טימין מגורר, שום ומלח, ולאחר מכן לפזר שליש מתערובת המלח על בסיס צלחת קרמיקה.
מוסיפים את רגלי הברווז, את צד העור למעלה, בשכבה אחת, ומפזרים על תערובת המלח הנותרת (שלב 1, מעל). כיסוי עם סרט נצמד וצינה לפחות 24 שעות.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
מברשת את כל תערובת מלח התגלגל מן הברווז (שלב 2). להטות את הברווז או שומן אווז לתוך מחבת גדולה אטום להמיס לחלוטין על חום נמוך עד ברור רק מתחיל בועה. כבה את החום להחליק את רגלי הברווז (צעד
הם צריכים להיות שקועים לחלוטין, כך למעלה עם שמן במידת הצורך.
לשים בתנור ומבשלים 2 שעות או עד שיפוד מוכנס בשר הברווז נכנס ממש בקלות (שלב 4). תשאיר את רגלי הברווז להתקרר בשומן. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים אותם בחזרה לתוך צלחת ניקה הם היו מלוחים.
יוצקים את השומן בחזרה על רגלי הברווז (שלב 5), מנסים למנוע את מיצי הברווז בתחתית המחבת. כיסוי עם סרט נצמד וצינה במשך 12 שעות או עד 2 שבועות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
כדי להפוך את עוגות תפוחי האדמה, להרתיח את תפוחי האדמה שלמים עד רק רך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף באח גס.
מערבבים את תפוחי האדמה עם 1 כף של שומן ברווז, פטרוזיליה ושום, ולאחר מכן עונה. מחלקים את התמהיל ל 4 ולשטח לקציצות.
משוך את רגלי הברווז מתוך השומן (צעד
ולמקם, עור בצד למעלה, בצלחת רדוד אטום. צלי במשך 20 דקות או עד פריך בכל רחבי. בעוד הברווז מבשל, לחמם קצת יותר של שומן ברווז במחבת ומבשלים את עוגות תפוחי אדמה עבור 5 דקות בכל צד עד הזהב. לשבת על הברווז על גבי עוגות תפוחי אדמה ומגישים עם כמה עלי סלט סביב הצלחת.