קוסקוס ים תיכוני
קוסקוס ים תיכוני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, גרגרי בויון עוף, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קוסקוס ים תיכוני, קוסקוס ים תיכוני, ו קוסקוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר nonstick 2 ליטר על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בחמאה, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים במים וגרגרי בויון.
מערבבים במרכיבים הנותרים. מכסים ולתת לעמוד על 5 דקות או עד הנוזל נספג. קצפת קלה עם מזלג.