קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מרק עוף וקינואה

מרק עוף וקינואה
אם יש לך קינואה, תיבול cajun, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק קינואה עוף, מרק קינואה עוף, ו מרק עוף, כרוב וקינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזרים והתיבול Cajun ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים מעט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
3
מערבבים בקינואה, ואז מוסיפים את מרק העוף, 3 כוסות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים חלקית ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים עד שהקינואה מתחילה להתרכך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פלפלפלפל
קינואהקינואה
מיםמים
מלחמלח
4
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים, חשופים, עד רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
5
מוסיפים את העוף ומערבבים כדי להתחמם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
6
מצקת את המרק לקערות. למעלה עם שמנת חמוצה ו Cajun תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת