יבש שפשף עוף מנגל
עוף מנגל יבש שפשף עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מים, עור-על חצאי חזה עוף, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, עוף צ'דר מנגל, ו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במיכל פלסטיק גדול עם מכסה להוסיף 8 כוסות מים, 3/4 כוס מלח, 3/4 כוס סוכר חום, חומץ 1 כף תיבול מנגל. מערבבים עד מעורב היטב.
מוסיפים את העוף למלח ומקררים לפחות 2 שעות ולא יותר מ 4 שעות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר עוף ממי מלח וטפיחה יבשה. בקערה קטנה לשלב 1 כפית מלח, 1 כף סוכר חום 2 כפות תיבול מנגל יבש. לשפשף את החלק החיצוני של העוף עם תערובת תבלינים ולהעביר למחבת צלייה.
מוסיפים 2 כפות מים לתחתית המחבת ומכניסים לתנור. צולים במשך 45 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית בחלק העבה ביותר של הבשר מגיע 160 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא.
הסר את העוף מהתנור ללוח חיתוך. אפשר לתרנגולת לנוח במשך 5 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, לפני גילוף וסידור על מגש הגשה. תהנו!