קציצות חזיר ברוטב יין חמוציות
אם יש לך יין, צלעות חזיר, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו קציצות חזיר ברוטב יין חמוציות, פילה חזיר ברוטב יין חמוציות, ו שיפודי בשר חזיר ברוטב יין אדום עם צ'אטני תאנה וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. מטגנים בשמן עד השחמה בכל צד, 2 עד 3 דקות.
מעבירים את החזיר לתבנית אפייה, ומניחים בתנור שחומם מראש.
להפחית את החום מתחת למחבת בינוני ולהוסיף את השום. מבשלים ומערבבים רק עד ריחני. מערבבים ביין ורוטב חמוציות. מבשלים במשך כמה דקות עד שהרוטב מתעבה מעט. מערבבים את המרווה וקורנית. להחזיר את החזיר למחבת ולהפוך מעיל עם הרוטב.
מניחים על צלחות כדי לשרת ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה.