קוק או וין לוקח בערך 13 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.48 $ למנה. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות , 71 גרם חלבון ו -77 גרם שומן . אם יש לכם חמאה, יין אדום, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. נסו את Coq Au Vin , Coq au Vin ו- Coq au Vin עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה השורש של כל בצל פנינה ויוצרים "X" עם הסכין במקומו. הביאו 2 עד 3 כוסות מים לרתיחה והורידו פנימה את הבצלים למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוציאים את הבצלים מהסיר, מניחים להם להתקרר ואז מקלפים. אתה אמור להיות מסוגל להחליק את הבצלים ישר מהעור שלהם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מפזרים את העוף מכל הצדדים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים את נתחי העוף, כמה בכל פעם, לתוך שקית ניילון גדולה (1 או 2 ליטר) אטומה יחד עם הקמח. מנערים כדי לצפות את כל חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוציאים את העוף מהשקית לרשת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הוסף את 2 כפות המים למחבת גדולה בגודל 12 אינץ' על אש בינונית יחד עם חזיר המלח. מכסים ומבשלים עד שהמים נעלמים, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד שקוביות בשר החזיר המלח מזהיבות ופריכות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים את בשר החזיר המלח מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
באותה מחבת, בעזרת השומן שנותר, מוסיפים את בצלי הפנינה, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה קלה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד. לאחר מכן, משחימים את נתחי העוף מכל צד עד שהם מזהיבים, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי לא להעמיס את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
העבירו את העוף לתנור הולנדי מברזל יצוק עם אמייל של 7 עד 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
12
הוסיפו את הפטריות לאותה מחבת 12 אינץ', הוסיפו את כף החמאה במידת הצורך והקפיצו עד שהן מוותרות על הנוזל שלהן, כ-5 דקות. שומרים את הבצל, הפטריות והחזיר בכלי אטום במקרר עד לשימוש.
שופכים את כל השומן שנותר ומטשטשים את המחבת בכ-1 כוס מהיין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
יוצקים את זה לתנור ההולנדי יחד עם ציר העוף, רסק העגבניות, הבצל המרובע, הגזר, הסלרי, השום, הטימין ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
15
מוסיפים את כל יתרת היין. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
למחרת, מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מכניסים את העוף לתנור ומבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהעוף רך. שומרים על רתיחה עדינה מאוד ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לכלי חסין חום, מכסים ומכניסים לתנור כדי להתחמם. מסננים את הרוטב במסננת ומסירים את הגזר, הבצל, הסלרי, הטימין, השום ועלה הדפנה. מחזירים את הרוטב לסיר, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ב-1/
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
19
תלוי בכמות הנוזל שהתחלת איתה בפועל, זה אמור לקחת 20 עד 45 דקות.
20
לאחר שהרוטב הסמיך, מוסיפים את בצל הפנינה, הפטריות והחזיר ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהם מתחממים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מסירים מהאש, מוסיפים את העוף ומגישים.
אדום בורדו, פינו נואר ובוז'ולה הם בחירה מצוינת עבור קוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אבל בוז'ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יתאים! יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.