קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
קוק או וין לוקח בערך 13 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.48 $ למנה. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות , 71 גרם חלבון ו -77 גרם שומן . אם יש לכם חמאה, יין אדום, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. נסו את Coq Au Vin , Coq au Vin ו- Coq au Vin עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה השורש של כל בצל פנינה ויוצרים "X" עם הסכין במקומו. הביאו 2 עד 3 כוסות מים לרתיחה והורידו פנימה את הבצלים למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מוציאים את הבצלים מהסיר, מניחים להם להתקרר ואז מקלפים. אתה אמור להיות מסוגל להחליק את הבצלים ישר מהעור שלהם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מפזרים את העוף מכל הצדדים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים את נתחי העוף, כמה בכל פעם, לתוך שקית ניילון גדולה (1 או 2 ליטר) אטומה יחד עם הקמח. מנערים כדי לצפות את כל חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוציאים את העוף מהשקית לרשת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הוסף את 2 כפות המים למחבת גדולה בגודל 12 אינץ' על אש בינונית יחד עם חזיר המלח. מכסים ומבשלים עד שהמים נעלמים, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד שקוביות בשר החזיר המלח מזהיבות ופריכות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוציאים את בשר החזיר המלח מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
באותה מחבת, בעזרת השומן שנותר, מוסיפים את בצלי הפנינה, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה קלה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינהבצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד. לאחר מכן, משחימים את נתחי העוף מכל צד עד שהם מזהיבים, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי לא להעמיס את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
העבירו את העוף לתנור הולנדי מברזל יצוק עם אמייל של 7 עד 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
12
הוסיפו את הפטריות לאותה מחבת 12 אינץ', הוסיפו את כף החמאה במידת הצורך והקפיצו עד שהן מוותרות על הנוזל שלהן, כ-5 דקות. שומרים את הבצל, הפטריות והחזיר בכלי אטום במקרר עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
שופכים את כל השומן שנותר ומטשטשים את המחבת בכ-1 כוס מהיין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
יוצקים את זה לתנור ההולנדי יחד עם ציר העוף, רסק העגבניות, הבצל המרובע, הגזר, הסלרי, השום, הטימין ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
15
מוסיפים את כל יתרת היין. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
למחרת, מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
מכניסים את העוף לתנור ומבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהעוף רך. שומרים על רתיחה עדינה מאוד ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לכלי חסין חום, מכסים ומכניסים לתנור כדי להתחמם. מסננים את הרוטב במסננת ומסירים את הגזר, הבצל, הסלרי, הטימין, השום ועלה הדפנה. מחזירים את הרוטב לסיר, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ב-1/
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
19
תלוי בכמות הנוזל שהתחלת איתה בפועל, זה אמור לקחת 20 עד 45 דקות.
20
לאחר שהרוטב הסמיך, מוסיפים את בצל הפנינה, הפטריות והחזיר ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהם מתחממים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מסירים מהאש, מוסיפים את העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
21
מגישים על אטריות ביצים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
22
הערה מבשלים: אם הרוטב לא מספיק סמיך בתום הצמצום, אפשר להוסיף תערובת של חלקים שווים של חמאה וקמח ללוש יחד. התחל עם 1 כף מכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
23
מקציפים את זה לתוך הרוטב במשך 4 עד 5 דקות וחזור, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור, לרבעיםפטריות כפתור, לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור, לרבעיםפטריות כפתור, לרבעים21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לרבעיםגזר, לרבעים2ביוןסלרי, לרבעיםסלרי, לרבעים2kgsירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשהירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשה2kgsירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשהירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשה2kgsירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשהירכיים ורגליים עוף, או 1 עוף מבושל, לחתוך לחתיכות הגשה4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרקציר עוף או מרק31אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1( חצילים)בצל, לרבעיםבצל, לרבעים24בצל פנינהבצל פנינה15006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום, רצוי פינו נואריין אדום, רצוי פינו נואר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר מלוח, בייקון סלאב, או לרדון, קוביותחזיר מלוח, בייקון סלאב, או לרדון, קוביות2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: אדום בורגונדי, פינו נואר, בוז ' ולה

אדום בורדו, פינו נואר ובוז'ולה הם בחירה מצוינת עבור קוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אבל בוז'ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יתאים! יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל