קוקטייל תאנה צלוי
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, קוקטייל שרימפס קלוי עם רוטב חריף קוקטייל Sriracha, ו קוקטייל בורבון אפרסק צלוי {קוקטייל יום שישי} (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את פירה תאנה: מחממים התנור שלך ל 177°.
מניחים את התאנים במחבת אפייה 9"x9" מתכת ויוצקים את חומץ בלסמי מעל.
אופים במשך 12 דקות, ערבוב פעמיים כדי למנוע שריפה.
הסר את התאנים מהתנור ולתת מגניב מעט, על 10 דקות.
יוצקים את התאנים ואת הנוזלים הנותרים לתוך בלנדר פירה עד מעורבב באופן מלא. לאחסן במיכל הדוק אוויר במקרר עד 1 שבוע.
כדי להפוך את הקוקטייל: למלא שייקר קוקטייל עם קרח.
מוסיפים פירה תאנים, בורבון, מיץ לימון, סירופ מייפל, וביטר תפוזים. לנער במשך 15 שניות, ואז להתאמץ לתוך כוס קוקטייל.