קורמה Navratan דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, פאניר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו קורמה navratan, איך לעשות קורמה navratan, ירקות korma, איך לעשות ירקות korma, ו paneer korma, איך לעשות mughlai shahi paneer korma (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים אגוזים מעורבים במחבת, לבשל ומערבבים עד חום זהוב, ולהניח בצד. מערבבים בצל למחבת, ומבשלים עד רך.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Pratsch גרונר אורגני Veltliner. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.