מתכון זה מאוכלרשת דורשת חלב, חמאה, קינמון ונקניק. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, וזה טוב. מתכונים דומים: קסאספנס סטשי מוואל קמוניקה.
הוראות
1
להכנת פסטה: הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים והשמן. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כף הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וסרקו את שאריות הפיסות הקרומיות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות וזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בפסטי ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
רול להגדרה הדקה ביותר על מכונת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
5
הערה: אל תדלג על מנת הלישה או המנוחה של המתכון הזה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
למילוי: בקערת ערבוב מניחים את תפוחי האדמה, פירורי הלחם, הבשר והגבינה ומערבבים בעזרת מזלג.