קטשופ פריך-עוף חרדל
קטשופ פריך - עוף חרדל הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצאים חזה עוף, קטשופ, חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. מתכונים דומים: עוף חרדל פריך עם גזר, רצועות עוף פריכות עם חרדל דבש, ו מקלות דגים פריכים עם קטשופ אננס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ ' בתרסיס ללא מקל.
בקערה רדודה מערבבים יחד את הקטשופ והחרדל.
מניחים את הדגנים בקערה נפרדת. טובלים חזה עוף בתערובת הקטשופ, ואז לתוך הדגנים עד שהם מצופים בכבדות.
מכניסים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים ללא כיסוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף מבושל. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריכה להיות על 170 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס) כאשר לוקחים אותה עם מדחום בשר.