פיאסטה אגס קינוח לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 985 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגסי ברטלט, עמילן תירס, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יד די טוב של 55%. מתכונים דומים: קינוח אגס קרמל, ריבועי קינוח אגסים, ו קינוח אגס סתיו.
הוראות
1
להכנת קליפות טורטיה: בטיגון עמוק מביאים שמן ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
קונכיות פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
2
מניחים טורטיה אחת בשמן החם ולוחצים בעדינות את המרכז בעזרת כף עץ או מצקת עד שהטורטייה יוצרת כוס. הופכים בעדינות ומטגנים כל טורטיה בנפרד עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מצקת
3
שלב אגסים, סוכר, עמילן תירס, 1 כפית קינמון וגרידת לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
גרידת לימון
קינמון
אגס
סוכר
4
תן לתערובת להתקרר.
5
שלב פירורי עוגיות,אגוזי פקאן ושאר הקינמון. יוצרים גלידה ל - 4-6 כדורים; מגלגלים בתערובת פירורים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות
גלידה
קינמון
פקאנים
גלול
6
מניחים כדור גלידה בכל קליפת טורטיה מטוגנת. למעלה עם תערובת אגס מקורר. ניתן להבריש קליפות טורטיה מטוגנות בדבש ולאבק אותן בקינמון טחון וסוכר לפני המילוי, אם רוצים.
קינוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "