קינוח בננה ספליט
קינוח בננה ספליט הוא קינוח המיועד ל-25 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 26 גרם שומן , וסך של 441 קלוריות . תמורת 77 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, תמצית וניל, שוקולד צ'יפס וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 27% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו בננה ספליט בוקר , עוגת בננה ספליט ופרפה בננה ספליט .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו פירורים וחמאה מומסת. הניחו בצד 1/2 כוס; דחסו את הפירורים הנותרים לתבנית בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'. פרסו את הבננות לרוחבן וסדרו אותן מעל הקלתית.
חותכים את הגלידה לרוחבה לשמיניות; מניחים מעל הבננות.
מורחים את קצוות פרוסות הגלידה כך שיכסו את הבננה ויצרו שכבה חלקה.
פזרו מעל אגוזים. כסו והקפיאו עד שהתערובת יציבה.
בסיר גדול, המיסו שוקולד צ'יפס וחמאה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים סוכר וחלב. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד על אש בינונית עד לקבלת תערובת חלקה ומסמיכה קלות.
מסירים מהאש; מוסיפים וניל. מצננים.
יוצקים גלידה מעל המילוי; מקפיאים עד שהמילוי יציב.
בקערה גדולה, מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת שמנת יציבה; מורחים מעל שכבת השוקולד; מכסים בפירורים ששמרנו. מאחסנים במקפיא (ישמר מספר שבועות).
מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.