קינוח ג'ינג'רנאפ ברי
קינוח Gingersnap Berry עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-5 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, חמאה, עוגיות ג'ינג'רס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21%, וזה לא כל כך מדהים. קינוח ג'ינג'רס-דלעת, קינוח דלעת ג'ינג'ר ופרפה יוגורט ג'ינג'רס משולש ברי טריפל וגרנולה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בקערה את פירורי הג'ינג'רס, פירורי הוופל, אגוזי המלך והחמאה. לחץ על התחתית ובמרחק של 1-1/2 אינץ' במעלה הצדדים של 6 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים ב-375 מעלות למשך 5-7 דקות או עד שהקרום מתייצב. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים וניל. מורחים בזהירות כ-1/3 כוס על הקרום. למעלה עם חצי אוכמניות.
מורחים בכ-1/3 כוס תערובת גבינת שמנת. למעלה עם תותים.
מורחים בשארית תערובת גבינת השמנת. מסדרים מעל את יתרת האוכמניות. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות ג'ינג'רס עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מערות Roger Goulart Gran Reserva Cava
היינות המועסקים לייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה וכפופים לתקופת יישון מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים - ואחת לשנה - הבקבוקים ביישון נתונים לטכניקת ה- déplacé, הכוללת ניעור הבקבוקים על מנת להומוג את השמרים ולקבל מיצוי גדול יותר מבחינת פוטנציאל הארומטי והטעם שלהם, על פני יותר מ- 48 חודשי הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צבע צהוב חיוור, גוונים זהובים בהירים, וברק מדהים, כמו גם זרים מעניינים, מורכבים ועוצמתיים. תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו-20% Parellada