קינוח דלעת-תפוח בתנור איטי
קינוח דלעת תפוח מבושל איטי דורש כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 432 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, אגוז מוסקט טחון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: קינוח דלעת-תפוח בתנור איטי, בישול איטי קינוח תפוח אפוי, ו פודינג דלעת תפוח מבושל איטי.
הוראות
תרסיס 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. עוגת כפית מתמלאת לתוך סיר; להפיץ באופן שווה.
לנצח את החומרים הנותרים למעט גלידה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים בלילה מעל מילוי עוגה.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עם גלידה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. עבור בישול איטי עם רק בסיס מחומם, בצע את כיווני היצרנים עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.