קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח כמהין שוקולד

קינוח כמהין שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קינוח כמהין שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח כמהין שוקולד כפול, קינוח כמהין שוקולד מהפך, ו קל כמהין ~ שוקולד ורדים כמהין כפות.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים שוקולד; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
4
מוסיפים חלב ווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת שוקולד רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בסיר קטן שלבו שוקולד צ ' יפס, 3/4 כוס שמנת, סוכר, חמאה וגרגירי קפה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר והצ ' יפס נמס. מערבבים כמות קטנה של נוזל חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
12
מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
13
מוסיפים כמות קטנה של נוזל חם לג 'לטין; מערבבים עד להמסת הג' לטין. מערבבים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
14
יוצקים לקערה גדולה. מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח; מערבבים מדי פעם עד להסמכה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
הסר את דפנות התבנית הקפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
16
חותכים חור בפינת מאפה או שקית ניילון; מלא שקית עם 1/4 כוס מוס. מניחים בצד לקישוט. כף מחצית מהמוס שנותר מעל שכבת הבראוניז, נמרח באופן שווה על הצדדים העליונים ומסביב.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
17
בקערה גדולה נוספת מקציפים את יתרת השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוסיפים שליש מהקצפת למוס שנותר; מקציפים במהירות נמוכה. מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
19
מורחים מעל שכבת מוס כמהין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
לחץ בעדינות עוגיות לדפנות הקינוח. צינור שמור מוס על גבי. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
21
מוציאים מהמקרר 5 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, קוביותחמאה, קוביות14עוגיות פירואט, חתוכות לחתיכות בגודל 1-1 / 2 אינץעוגיות פירואט, חתוכות לחתיכות בגודל 1-1 / 2 אינץ5חלמונים, מכות קלותחלמונים, מכות קלות2ביצים, מופרדותביצים, מופרדות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1מעטפהג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה, מחולקתשמנת מתוקה, מחולקת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגרי קפה מיידייםגרגרי קפה מיידיים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גביעי שוקולד צ'יפס חצי צ' יפסגביעי שוקולד צ'יפס חצי צ' יפס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותק, נמס ומקוררשוקולד לא ממותק, נמס ומקורר3(חוֹרֶף)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "