לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קינוח כמהין שוקולד. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח כמהין שוקולד כפול, קינוח כמהין שוקולד מהפך, ו קל כמהין ~ שוקולד ורדים כמהין כפות.
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים שוקולד; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
4
מוסיפים חלב ווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתערובת שוקולד רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בסיר קטן שלבו שוקולד צ ' יפס, 3/4 כוס שמנת, סוכר, חמאה וגרגירי קפה. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר והצ ' יפס נמס. מערבבים כמות קטנה של נוזל חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
12
מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
13
מוסיפים כמות קטנה של נוזל חם לג 'לטין; מערבבים עד להמסת הג' לטין. מערבבים לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
14
יוצקים לקערה גדולה. מניחים את הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח; מערבבים מדי פעם עד להסמכה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
הסר את דפנות התבנית הקפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
16
חותכים חור בפינת מאפה או שקית ניילון; מלא שקית עם 1/4 כוס מוס. מניחים בצד לקישוט. כף מחצית מהמוס שנותר מעל שכבת הבראוניז, נמרח באופן שווה על הצדדים העליונים ומסביב.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
17
בקערה גדולה נוספת מקציפים את יתרת השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוסיפים שליש מהקצפת למוס שנותר; מקציפים במהירות נמוכה. מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
19
מורחים מעל שכבת מוס כמהין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20
לחץ בעדינות עוגיות לדפנות הקינוח. צינור שמור מוס על גבי. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "