קינוח קופסת קרח ריבס
זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מרשמלו, ציפוי מוקצף קרטון, פירורי קרקר גרהם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 12%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת ריבס-ג'ינג'רנאפ, קינוח קופסת קרח לימון, ו קינוח קופסת קרח פטל.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1-1 / 2 כוסות פירורי קרקר וחמאה. לחץ על תערובת לתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, עמילן התירס והרברב. בינג לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהוא מסמיך והריבס רך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין עד להמסה. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד להגדיר חלקית.
כפית תערובת ריבס על קרום.
שלב תוספת מוקצפת ומרשמלו; מורחים על תערובת ריבס.
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. מורחים בזהירות על ציפוי מרשמלו (המנה תהיה מלאה).
מפזרים פירורי קרקר שנותרו. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "