קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח קרם תות-ריבס

קינוח קרם תות-ריבס
קינוח קרם תות-ריבס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 587 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, קמח, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. מתכונים דומים: חטיפי קינוח ריבס תות, קינוח קומפוט ריבס תות טרי, ו קוליס ריבס תות (מרק קינוח).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הפקאנים, החמאה והסוכר. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
אופים בחום של 350 18-20 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
בסיר גדול שלבו סוכר חום ועמילן תירס. מערבבים ריבס עד לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש; מגניב. מערבבים תותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה 1 כוס קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מורחים על קרום; למעלה עם תערובת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
7
מורחים עם הקצפת שנותרה. מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
מקשטים בסוכר חום נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קולקציית טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.