קיץ בורשט
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם שמנת, מיץ לימון, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. נסו קיץ בורשט, קיץ בורשט, ו קיץ בורשט (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
5 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר סלק טרי (כ 2 פאונד ללא צמרות) 2 (יכול להיות או להרחיק) (אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים) 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ציר עוף, רצוי תוצרת בית 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מלפפונים לקוביות אנגלית, זרעים הוסרו 2 (חוֹרֶף) שמיר טרי קצוץ, בתוספת תוספת להגשה 2 (יכול להיות או להרחיק) פלפל שחור טחון טרי 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 2 (חוֹרֶף) מיץ לימון טרי 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יוגורט רגיל 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל ירוק קצוץ, לבן וירוק 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שמנת חמוצה, בתוספת תוספת להגשה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקוריץ צהוב וירוק