קיץ סלמון פסטה
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, פסטה סלמון קיץ יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 416 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פנה, פטריות, אגוז אורן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. מתכונים דומים: על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, טרילוגיית סלמון (Part IIl): פסטת סלמון גראבד פריטטה, ו סלמון עם ירקות קיץ.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות האריזה, מוסיפים את הסלמון למים 6 דקות לפני סוף זמן הבישול.
מחממים את השמן במחבת, ואז מבשלים את הצנוברים עד קלויים.
מוסיפים את הפלפל ומטגנים עד מתרכך. עצה פטריות ומערבבים עד שהם מתחילים לרכך, ולאחר מכן להוסיף מצקת של מי הפסטה.
כאשר הפסטה מבושלת, להסיר את הסלמון לצלחת, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. מזלג את הסלמון לפתיתים ולהוסיף לירקות יחד עם הפסטה ועלי הבזיליקום. עונה עם פלפל קל לזרוק יחד לפני ההגשה