קיץ סקווש עוף אלפרדו
קיץ סקווש עוף אלפרדו היא מנה עיקרית המגישה 6. תמורת $1.53 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 20 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 423 קלוריות . 67 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן צמחי, בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . קיץ סקווש אלפרדו עוף , דלעת עוף אלפרדו ספגטי , ודלעת עוף אלפרדו ספגטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה.
מניחים את העוף בתבנית האפייה המוכנה ומצפים בשום.
אופים 25 דקות, או עד שמיצי העוף מתבהרים. מצננים וקוצצים.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מניחים את הריגטוני בסיר, מבשלים 10 דקות עד לדרגת אל-דנטה ומסננים.
מניחים בייקון במחבת. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מפוררים ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית ומקפיצים את הקישואים והדלעת הצהובה עד שהם רכים ומשחימים קלות.
בקערה קטנה מערבבים את רוטב אלפרדו וחלב.
מגישים עוף על הפסטה המבושלת.
יוצקים רוטב אלפרדו על העוף. למעלה עם קישואים ודלעת.
מפזרים עגבניות מיובשות, בייקון, גבינת פרמזן ושקדים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה
עוף אלפרדו בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריג'יו ושרדונה לא מצופה. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. ה-Adorada Pinot Gris עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
אדורדה פינו גרי
יינות אדורדה מיוצרים מענבי קליפורניה פרימיום בסגנון ארומטי מפואר, המזכיר ניחוח אמבוזיאלי. גימור כל בקבוק עם כיסוי יוקרתי של שעווה, יוצר אסתטיקה חלקה הדומה לבקבוקי בושם קלאסיים. אדורדה - שמשמעותה "נערצת" בספרדית - מתענגת על הבלתי צפוי, ויוצרת חווית יין ארומטית מעוררת. טעמים של תפוח גרבנשטיין, אגס ברלט, פריחת התפוז, לימון, מלון טל דבש