קישואים מבושלים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן
קישואים מבושלים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 75 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם קישואים, עלי רוזמרין, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו קישואים מבושלים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן, צדפות צלויות עם קרום פרמזן, ו סטייקים קלויים עם תפוחי אדמה של פרמזן-מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים בינוני לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להתקרר. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לשניים.
מניחים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את החמאה, השום, הטימין והרוזמרין ומניחים לבשל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות. בינתיים מתבלים את הדפנות החתוכות של הקישואים ותפוחי האדמה במלח ופלפל. מניחים בזהירות את הקישואים ותפוחי האדמה החתוכים כלפי מטה בחמאה המומסת.
תנו להם להתבשל עד להזהבה, בערך 12 עד 15 דקות.
מחממים את הברוילר. מרפדים תבנית בנייר כסף.
מניחים את הקישואים ותפוחי האדמה הגבים על תבנית האפייה החתוכה כלפי מעלה.
מפזרים את החלקים העליונים עם הפרמזן.
מכניסים לצלייה עד שהגבינה מזהיבה, כ -4 דקות.