קישואים פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 499 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך שום, זרעי שומר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו קישואים פרמזן, קישואים פרמזן, ו קישואים פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום, זרעי השומר ופתיתי הפלפל האדום ומבשלים תוך ערבוב עד שהשום מזהיב קלות, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פירורי לחם, כמה חופנים
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את העגבניות 1 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעגבניות מתחילות לרחוש, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים מחצית מהבזיליקום ו 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים, מערבבים מדי פעם ומנפצים את העגבניות בגב כף, 25 דקות. מערבבים פנימה את יתרת הבזיליקום ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מכינים את הקישואים: מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.חותכים את הקישואים וחצאים לרוחב, ואז פורסים לאורכם ל -18 רצועות בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שים את הקמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
מקציפים את הביצים והחלב בצלחת אחרת. במנה שלישית שלבו את הפנקו, הפרמזן, הפטרוזיליה, השום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. עבודה בקבוצות, לחפור את הקישואים בקמח ולנער את עודף. טובלים בתערובת הביצים, הופכים למעיל; תן לעודף לטפטף, ואז לחפור בתערובת הפנקו, ולחץ כדי לעזור לה להידבק. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הקישואים בשכבה אחת ומטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מסננים על מגבות נייר; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
הניחו 6 חתיכות קישואים מטוגנים במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מעל כל אחת כמה כפות מרוטב העגבניות, פרוסת מוצרלה וחתיכת פרושוטו. חזור על שכבות (קישואים, רוטב, מוצרלה, פרושוטו), ולאחר מכן העליון עם הקישואים הנותרים. מעליו עוד קצת רוטב, מפזרים פרמזן ובובה עם הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
פרושוטו
רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
אופים עד לחימום, בערך 15 דקות. למעלה ערימות עם פרושוטו יותר.