קלאסי פיקו דה גאלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קלאסי פיקו דה גאלו. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם מיץ ליים מ 1 סיד, עלי כוסברה, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-431 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו Pico de Gallo, Pico De Gallo, ו Pico De Gallo (מתכונים דומים).
הוראות
עגבניות העונה עם 1 כפית מלח ולזרוק לשלב.
העברת מסננת רשת בסדר או מסננת להגדיר בקערה ולאפשר לנקז במשך 20 עד 30 דקות. זרוק נוזל.
מערבבים עגבניות מנוקזות עם בצל, צ ' ילי, כוסברה, ומיץ ליים. לזרוק לשלב ועונה לטעום עם מלח. פיקו דה גאלו ניתן לאחסן עד 3 ימים במיכל אטום במקרר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.