קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קליפות ג'מבו סלט סרטנים

קליפות ג'מבו סלט סרטנים
קליפות ג'מבו של סלט סרטנים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד' אובר. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 30. 4520 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מיונז, גזר, בשר סרטן חיקוי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט טונה ממולא קליפות ג'מבו, חמש גבינות ג'מבו פגזים, ו קליפות ג'מבו שלוש גבינות.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; שוטפים במים קרים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
בינתיים, בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו את הברוקולי והשום. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 1 דקה או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה את שאר החומרים. מכניסים לקליפות פסטה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים לירוק האופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה גלויה, קשורה לעדינות ועגלגלות. הרושם הראשון נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריו הערות שמנת. סוף סוף מתמשך על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.