קליפת פיסטוק דובדבן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קליפת דובדבן-פיסטוק, קליפת חמוציות-פיסטוק, ו קליפת חמוציות פיסטוק.
הוראות
קו 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. מחבת בנייר כסף; מניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל, ממיסים צ ' יפס וציפוי ממתקים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הדובדבנים והפיסטוקים.
מורחים לתבנית מוכנה. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
בעזרת סכין חדה, ציון פני השטח של ממתקים, מה שהופך צורות יהלום על 1/8 ב. עמוק. מקררים 40 דקות יותר או עד להתייצבות.
לחתוך לאורך שורות הבקיע לתוך יהלומים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לנביחה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.