קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות16
מגזין

קליפת שוקולד מנטה

קליפת שוקולד מנטה
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. אם יש לכם מ " ר. שוקולד אפייה חצי מתוק, מ " ר. אפיית שוקולד, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו קליפת שוקולד מנטה, תערובת שוקולד צ'קס בטעם מנטה, ו פעמיים שוקולד מנטה לנבוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8" x8 " תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
2
מורחים שקדים במחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים שוקולד חצי מתוק בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על דקה אחת גבוהה; מערבבים עד חלקה. מיקרוגל 10 עד 15 שניות נוספות, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
יוצקים חצי שוקולד על שקדים. הרשה להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
( 23)( 23)
5
חזור על הוראות המסת מיקרוגל עבור שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
מערבבים מנטה לחלץ לתוך שוקולד לבן.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולד לבןשוקולד לבן
7
יוצקים חצי מתערובת שוקולד לבן לקערה נוספת וגוון ורוד באמצעות צבע מאכל אדום. לאט לאט לשפוך שוקולד לבן ורוד על שוקולד חצי מתוק; בעדינות לסובב עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
מפזרים למעלה עם סוכריות כתושות. להירגע עד המשרד, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
9
השתמש בנייר כסף כדי להרים ממתקים מהמחבת; לשבור לחתיכות. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות