קליפת שוקולד מנטה
והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. אם יש לכם מ " ר. שוקולד אפייה חצי מתוק, מ " ר. אפיית שוקולד, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו קליפת שוקולד מנטה, תערובת שוקולד צ'קס בטעם מנטה, ו פעמיים שוקולד מנטה לנבוח (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8" x8 " תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
מורחים שקדים במחבת; להפריש.
מניחים שוקולד חצי מתוק בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על דקה אחת גבוהה; מערבבים עד חלקה. מיקרוגל 10 עד 15 שניות נוספות, במידת צורך.
יוצקים חצי שוקולד על שקדים. הרשה להקשיח.
חזור על הוראות המסת מיקרוגל עבור שוקולד לבן.
מערבבים מנטה לחלץ לתוך שוקולד לבן.
יוצקים חצי מתערובת שוקולד לבן לקערה נוספת וגוון ורוד באמצעות צבע מאכל אדום. לאט לאט לשפוך שוקולד לבן ורוד על שוקולד חצי מתוק; בעדינות לסובב עם סכין.
מפזרים למעלה עם סוכריות כתושות. להירגע עד המשרד, כשעה.
השתמש בנייר כסף כדי להרים ממתקים מהמחבת; לשבור לחתיכות. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.