קלצונה בצל קרום כפול: סקאלציון די ציפולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 478 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שמרים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. נסו שעועית פאבה עם בצל אדום ונענע (מועדף קון ציפולה רוסאן ומנטה ), אסקרול קלצונה: קלצונה די ריקוטן א אסקרולה, ו עוגת סיר עוף עם קרום כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את השמרים היבשים מעל 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח עם יין, שמן זית, הנותרים 1 כוס מים, מלח, ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את מי השמרים ומעבדים אותם לבצק בידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים שמרים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים ללוח מקומח קלות ולשים עד שהוא פשוט מאבד את הדביקות שלו. מניחים בצד, מכוסה במטלית לחה.
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מטגן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הכרישה ומבשלים בעדינות 15 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
6
מוסיפים את החלב ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים סוכר ומבשלים עוד 5 דקות. הכרישה צריכה להיות רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את האנשובי, הזיתים השחורים, הפטרוזיליה והעגבניות. מערבבים לערבב היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך ונוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחורים
אנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מסירים מהאש.
9
מסננים את הצימוקים ומערבבים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 12 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים, 1 מעט גדולים יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הנתח הגדול יותר לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על תבנית הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מרדדים את חתיכת הבצק השנייה ומתאימים אותה על גבי הראשונה, ומגלגלים את שולי 2 חתיכות הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
13
מברישים את הקרום העליון בשמן, מפזרים סוכר, דוקרים בכמה מקומות בעזרת מזלג ומניחים בצד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים את הקלצונה בתנור למשך 15 דקות, ואז מורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 30 דקות.