קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה
קלצונה בצל קרום כפול: סקאלציון די ציפולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 478 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שמרים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. נסו שעועית פאבה עם בצל אדום ונענע (מועדף קון ציפולה רוסאן ומנטה ), אסקרול קלצונה: קלצונה די ריקוטן א אסקרולה, ו עוגת סיר עוף עם קרום כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים היבשים מעל 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח עם יין, שמן זית, הנותרים 1 כוס מים, מלח, ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את מי השמרים ומעבדים אותם לבצק בידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים ללוח מקומח קלות ולשים עד שהוא פשוט מאבד את הדביקות שלו. מניחים בצד, מכוסה במטלית לחה.
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מטגן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הכרישה ומבשלים בעדינות 15 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
6
מוסיפים את החלב ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים סוכר ומבשלים עוד 5 דקות. הכרישה צריכה להיות רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מוסיפים את האנשובי, הזיתים השחורים, הפטרוזיליה והעגבניות. מערבבים לערבב היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך ונוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
אנשוביאנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מסירים מהאש.
9
מסננים את הצימוקים ומערבבים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 12 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים, 1 מעט גדולים יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הנתח הגדול יותר לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על תבנית הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מרדדים את חתיכת הבצק השנייה ומתאימים אותה על גבי הראשונה, ומגלגלים את שולי 2 חתיכות הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
מברישים את הקרום העליון בשמן, מפזרים סוכר, דוקרים בכמה מקומות בעזרת מזלג ומניחים בצד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים את הקלצונה בתנור למשך 15 דקות, ואז מורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

6פילהפילה אנשובי, שטוף, סחוט וקצוץפילה אנשובי, שטוף, סחוט וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים שחורים קצוציםזיתים שחורים קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות משומרות קצוצות גסעגבניות משומרות קצוצות גס0(יכול להיות או להרחיק)שמרים יבשיםשמרים יבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לבצק מתגלגלקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לבצק מתגלגל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהובים, ספוגים במים חמים לשמנמניםצימוקים זהובים, ספוגים במים חמים לשמנמנים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כרישה, ניקה, פרוס דק מאודכרישה, ניקה, פרוס דק מאוד3(חוֹרֶף)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד יותר למחבת ולהברשת הקרוםשמן זית כתית מעולה, ועוד יותר למחבת ולהברשת הקרום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה קצוצים דקעלי פטרוזיליה קצוצים דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (כ 100 מעלות צלזיוס), בתוספת 1 כוס מים חמיםמים חמים (כ 100 מעלות צלזיוס), בתוספת 1 כוס מים חמים