קלצונה דלעת, נקניק ותרד
מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. אם יש לכם תרד תינוק, בצק פיצה, גבינת פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו נקניק קלצונה, נקניק קלצונה, ו נקניק קלצונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הגדר 2 מסננים בסדר רשת מעל 2 קערות. קו תבנית אפייה גדולה עם קלף. מחלקים בצק ל 4 מנות; לגלגל אותם לתוך סיבובים 7 אינץ'.
כף חמה 1. שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים נקניק, ערבוב ופירוק בשר, עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
כף חמה 1. שמן באותו מחבת מעל חום בינוני. מבשלים תרד, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
העברה למסננת שנייה; לסחוט את הנוזל.
מורחים דלעת בצד אחד של כל סיבוב בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מחלקים נקניק, תרד וגבינה בין הסיבובים, מתפזרים על דלעת. מקפלים בצק על מילוי וצביטת קצוות לאטום.
מברשת צמרות של calzones עם 1 כף. שמן.
העברה לתבנית אפייה; אופים עד להזהבה, כ -15 דקות. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.