והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך חלב, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, קנולי דלעת ומסירה, ו קנולי דלעת-קרמל.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח. מערבבים פנימה את החלמון, היין ושמן הקנולה. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק. מחלקים בצק ל -12 מנות; מרדדים כל אחד ל -4 אינץ'. מעגל (הבצק יהיה דק מאוד). תלתל סביב צינור קנולי מתכת לעיצוב. להרטיב קצוות עם חלבון ביצה; לחץ כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
חלבונים
חלמון ביצה
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
גלול
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 זוגות. מטגנים קליפות קנולי, כמה בכל פעם, עד להזהבה מכל הצדדים.