קנולי שוקולד צ'יפס
קנולי שוקולד צ'יפס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, מלח כשר, בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), מטבל קנולי שוקולד צ'יפס, ו קנולי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ריקוטה, קו מסננת גדולה או מסננת עם 3 שכבות של בכותנה לחה, המאפשר בכותנה להרחיב על קצוות חיצוניים של מסננת, ומניחים מסננת בקערה גדולה.
מערבבים חלב וחמאה בקומקום גדול וכבד. מבשלים מעל חום בינוני עד מדחום ממתקים מגיע 170, בעדינות ערבוב כל הזמן. ברגע תערובת החלב מגיע 170, להפסיק לערבב (מי גבינה וקורדים יפריד בשלב זה). המשך לבשל, ללא ערבוב, עד המדחום מגיע 19
(הקפד לא לערבב,או curds שנוצרו יתפרק.) מיד להסיר מחום. (החלק התחתון של המחבת עשוי להיות חרוך מעט.)
יוצקים תערובת חלב לתוך מסננת בכותנה מצופה.
מסננים מעל קערה במשך 5 דקות, ולהשליך נוזל (מי גבינה). לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת. לתלות צרור cheesecloth מברז המטבח, ולנקז 12 דקות או רק עד מי גבינה מפסיק לטפטף. לגרד ריקוטה לקערה בינונית.
מפזרים מלח, ולזרוק בעדינות עם מזלג לשלב. מגניב לטמפרטורת החדר.
הוסף 2/3 כוס סוכר מגורען, תמצית וניל, ו permage בלאן כדי ריקוטה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב. מכסים תערובת, ומקררים.
כדי להכין פגזים, מחממים תנור ל 37
לגזור 12 (12 x 4inch) חתיכות של רדיד אלומיניום כבד חובה. שימוש באצבעות המורה שלך כמדריך, באופן רופף לגלגל כל פיסת נייר ג 'לי רול אופנה כדי ליצור גליל עם פתיחה 1 אינץ'. מעיל קל מחוץ לכל גליל עם ספריי בישול.
מערבבים 1/3 כוס סוכר מגורען ו 1/2 כפית קינמון טחון בקערה קטנה.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק הנותר כדי למנוע ייבוש); מברשת קלה עם חמאה.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפיות תערובת סוכר. חזור על שכבות פעם אחת.
חותכים מחסנית פילו לאורכו ל 4 רצועות שוות.
מניחים גליל רדיד בתחתית 1 פס פילו; לגלגל את ג ' לי רול אופנה סביב גליל. מעיל קל עם ספריי בישול.
מניחים על קלף נייר אפייה. חזור על הנוהל עם שאר פילו, חמאה, תערובת סוכר, גלילי נייר.
אופים ב 375 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. בזהירות להסיר גלילי נייר מן פגזי פילו על ידי פיתול הקצוות של נייר לכיוונים מנוגדים משיכת נייר בעדינות מן פגזים.
דק קוצצים 1/2 אונקיות שוקולד.
מערבבים תערובת ריקוטה ושוקולד קצוץ בקערה.
העברת תערובת לשקית פלסטיק zip-top גדול; לגזור את 1/2 אינץ ' של 1 בפינה של שקית. תערובת ריקוטה צינור באופן שווה לתוך כל אחד 12 פגזים מוכנים (כ 1/3 כוס). גרגר נותר 1/2 אונקיה שוקולד. אבק קנולי באופן שווה עם אבקת סוכר ושוקולד מגורד; לשרת מיד.