קפיצה בשעה חמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל חמש זריקת קפיצה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מלח, חלב, קרם אירי של ביילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קפוץ לתרנגולת המחבת, קפוץ לתרנגולת המחבת, ו ווק מסביב לשעון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס עם 24 ספינות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית נוספת, מערבבים את החלב וקפה מיידי, מערבבים עד שהקפה נמס. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען על 1/4 כוס בכל פעם, להכות על מהירות בינונית עד בשילוב. לגרד את הצדדים ולהכות במהירות גבוהה, על 2 דקות יותר עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח והחלב, להכות על מהירות נמוכה רק עד בשילוב, מגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
כפית הבלילה לתוך המשטחים, ממלא את הכוסות חצי עד שני שליש מלא.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. תרגיע עם העוגות.
קח קאפקייק והחזק אותו במהופך, הצללה העליון לתוך גנאש אספרסו, לחיצה קלה למטה עד כל החלק העליון של העוגה מכוסה. להרים את הקאפקייק, לתת שוקולד נוסף ליפול משם. סובב את הצד הימני של הקאפקייק.
בואו cupcake להתקרר לחלוטין לפני ציפוי עם ציפוי אייריש קרים של ביילי.
מניחים את השוקולד הקצוץ ב bowl.In סיר קטן מעל חום בינוני, מחממים את הקרם הכבד ואספרסו מיידי עד שהוא מתבשל.
יוצקים את השוקולד הקצוץ ומוסיפים את החמאה.
בואו לעמוד על 1 דקה. מערבבים עד חלקה.
באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, קרם את החמאה עד חלקה.
מוסיפים את אבקת הסוכר 1/2 כוס בכל פעם, מצליף לאחר כל תוספת, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים את הקרם האירי של ביילי ותערובת, אבל לא על שוט.